WTFox

“Liever levend gek, als dood normaal”

Jeroen Vos Aka WTFox is een energieke stuiterbal en heeft altijd zin zin feest. Een probleem het kan nooit gek genoeg, het ene moment knalt er een polka door de speakers en daarna gaan we gerust verder op wat Nederlandse Hardstyle.

 

CONTACT & BOOKING

MANAGEMENT SOUNDRISE

LABEL SOUNDRISE

BOOKING ISABEL KENNEDY

MARKETING SOUNDRISE

The new album "Ghost Riders" was released on May 6th via SoundRise. Three years after the release of his third album °1, Lowtempo returns in full force.

Na jaren actief te zijn geweest als patatbakker is Jeroen terecht gekomen bij het gezelligste cafe van het land! Dat is natuurlijk cafe De Karre in Tuk. Zeer bekend in de regio en natuurlijk de thuisbasis van Mannekoor Karrespoor. 

Jeroen was hier actief achter de bar en verzorgde iedereen van heerlijke koude goudgele rakkers en shots. Maar dat niet alleen Jeroen was niet weg te slaan bij de muziekcomputer en zorgde zo dat iedere avond een feest werd. Met de vrolijke deuntjes, gekkigheid en allerlei fratsen die maakt hij elke avond tot een groot feest! Niks is hem te gek.

Vanuit Cafe de Karre word ook het Dicky Woodstock popfestival georganiseerd, in 2019 kreeg Jeroen de kans om daar een Feestcafe op te zetten. Dit was zeer succesvol en zou in 2020 nog een keertje worden overgedaan! Maar toen was er helaas een uitbraak van een virus. Jeroen heeft in de tijd niet stilgezeten ,doordat zo veel energie kreeg van de muziek is hij een opleiding gaan volgen en maakt dan nu ook z’n eigen remixen en nummers! Deze zullen zeer binnenkort uitkomen. Tot die tijd gaan we Jeroen zien in veel Feesttenten en Feestjes. Met koud bier en goede muziek komt dit helemaal goed.

 

  • No upcoming events scheduled yet. Stay tuned!